CosaMia

UNIEKE HANDGEMAAKTE SIERADEN

Over CosaMia

Astrid van der Heijden is mijn naam. Ik heb geruime tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Wat ooit is begonnen als hobby, is sinds 2010 langzaam maar zeker uitgegroeid tot “CosaMia”: unieke sieraden in eigentijds design. Na een periode van workshops en cursussen edelsmeden wilde ik mij het vak eigen maken en heb toen de Vakschool Schoonhoven voor edelsmeden in Amsterdam gevolgd. Alle sieraden zijn door mij zelf ontworpen en handgemaakt.

Ik werk voornamelijk met zilver en andere (edel)metalen. In mijn ontwerpen verwerk ik verder onder meer edelstenen, parels, glaskralen en schelpen. Inspiratie haal ik uit mijn culturele reizen en de landen rond de Middelandse Zee in het bijzonder. Vandaar ook de Spaans-Italiaanse naam: “Cosa Mia”, wat letterlijk betekent “mijn ding, mijn zaak”.

beach2 250
Een verlaten zandstrand in de vroege ochtendzon, schelpen van een bijzondere vorm, de prachtige kleurschakeringen van de zee, dit alles is voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie en dat probeer ik in mijn sieraden tot uitdrukking te brengen.

Copyright © 2010-2020. Web Design CosaMia.

img border